Totaalprojecten


Wij zijn fan van weidetuinen. En jij straks ook.

Wij houden wel van een uitdaging. Dus als een klant ons vraagt om “de buiten naar binnen te trekken”, dan doen we er alles aan om het huis en de omgeving volledig met elkaar in harmonie te brengen. Vanuit de woning heb je een weids zicht op de zwemvijver, de boomgaard, de rundveeweides met stalling en achterliggende bossen. Geen tierlantijntjes, maar strakke omheiningen die versmelten met het landschap. 

Dankzij de Ha-Ha-constructie vervaagt de grens tussen tuin en weide in wat wij een weidetuin noemen. Als je op het terras staat lijkt het alsof de dieren elk moment naast jou kunnen komen staan. De Cattle Grid ondersteunt dit effect en dankzij de boomhut/schuilstal geniet het volledige gezin volop van hun tuin, weide en dieren.

De natuur treedt op de voorgrond bij deze strakke hoeve omringd door een waardevol natuurgebied. De subtiele Cortûre Field Fence is niet alleen qua kleur, maar ook qua inplanting één met het landschap. Dankzij de glooiingen in de omheining lopen de tuin, de weides en het natuurgebied in elkaar over. De vorm en stijl van de stalling vormt een eenheid met de woning, waardoor ze opgaat in het geheel.

Deze stalling, gebaseerd op de Hollandse kapschuur, breekt het landschap niet, maar vormt er een geheel mee. Deze combinatie van architectuur en functionaliteit komt nog meer tot z’n recht dankzij de subtiele open Cortûre Field omheining en de Cattle Grid in plaats van een poort.

Een project? Contacteer ons voor een sterk advies.

Let’s get social