Techniek


Ons werk stopt niet nadat je omheining of stalling gezet is. Je kan altijd op ons rekenen.

Is je omheining elektrisch beveiligd? Dan komen we sowieso elk jaar langs om eventuele schade of verlies aan het elektrische circuit op te sporen. Ook voor andere omheiningen bespaart een jaarlijks nazicht je heel wat zorgen.

Een dier zien grazen in je eigen weide is een prachtig, rustgevend zicht. De verzorging vergt heel wat meer tijd en moeite. Tijd die jij misschien niet hebt. Heb jij een weide, maar geen dieren? Een aantal van onze klanten zoeken een veilige weide voor hun schapen, koeien of paarden. Wij brengen jullie in contact en begeleiden de graasovereenkomsten.

Jouw weide groeit met je mee. Plant je bomen aan, ga je weides anders indelen, komen er andere grazers of denk je eraan een stalling te plaatsen? Wij denken graag met je mee over elke stap.

Heb je een stalling nodig voor je dieren? We beginnen bij het begin: wat heb je precies nodig? Volstaat een schuilstalling of biedt een permanente dierenstalling een betere oplossing?  Wij doorlopen samen met jou het hele proces in eigen beheer. Voor het ontwerp, de uittekening, aanvraag, plaatsing en afwerking: wij zijn er voor jou op elk moment.

Een project? Contacteer ons voor een sterk advies.

Let’s get social